Default style- Alternative style

Into The Wild - Restless

Újabb hülye név. Szerintem. Kezdek megbarátkozni már azzal a ténnyel, hogy egyre idiótább, sablonosabb neveket adnak a zenekarok maguknak. Ez nem jó, mert gyakran e szerint ítéljük meg elsőre a még nem hallott zenekart, ezért vagy meg se hallgatjuk, vagy csak akkor, amikor már minden mást meghallgattunk.

 Így járt nálam a német Into The Wild, Restless lemezével is. Ráadásul a borítón lévő hegesztő palástba bújt szarvasember se nyeri el az ember tetszését elsőre. Valahogy mégis csak meghallgatásra talált és ....Az első track azoknak szól, akik szeretik a JB korszakos Spiritual Beggars dalait, de csak az első. A többi nóta átmegy egy homogénebb stoner metal/rock halmazba. A dalok jók, sőt kimondottan erősek és mondjuk hamarabb beteszem a fülesbe, mint az utolsó kettő Spiritual Beggars-t. Lendületes és erőteljes . Kiemelnék azonban egy nótát a sok közül, ez pedig a Sun. Lírai nóta, de nem ez különbözteti meg a nagy átlagtól és nem is a remek refrén, esetleg a téma. Nem . A gitárszólót helyettesítő hegedű. Jól hallottátok, hegedű. Veszélyes dolog erőltetni látszólag teljesen összeférhetetlen dolgokat, de itt most ez telitalálat.

 Összegezve az egészet, remek album, bár nem emelkedik nagyon az átlag fölé, de nem is fogod messzire kerülni. Ráadásul akár ingyen is megkaphatod a Bandcamp oldalukon.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr875839219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása