Default style- Alternative style

Sykopath Condor - ST. (2013)

 

Már nem is tudom, hogy akadtam rá erre a nyelvtörő nevű bandára. Általában úgy szokták az emberek kiválasztani az ismeretlen zenekart meghallgatásra, mint az okos nő az új autót. Ránézésre. Hát most ez itt nem tudom, hogy sikerült, mert a neve is szar a zenekarnak, és hát a lemez borítójának tervezésénél sem brillíroztak a srácok. Mindenesetre valahogy mégis csak rákerült a telefonomra. Meghallgatásra talált. 

Anglia az, ahol létrejött ez a zenekar és már nem is bánom, hogy ez megtörtént. Ismét kapott egy hatalmas taslit az előítéletem.  Nem olyan a zene, mint ahogy az arculat mutatja. Úgy göndörödnek elő a stoner groovok, mint a nyolcvanas években a bikiniből a pina szőr. Talán még Teresa Orlowsky is megirigyelhette volna. 

Lüktető zene és dallamos ének, ami jellemzi a dalokat. Talán kicsit hosszú a lemez, de érdekes módon újra és újra meghallgatod majd, annyira kellemesek azok a riffek és refrének, amiket egybegyúrtak a srácok. Nagyon szórakoztató az album, főleg esti piálásokhoz, bográcsozáshoz, vagy egyszerűen csak hosszú utazásokhoz nagy hangerővel. Hallgasd!  Itt a Bandarc!

AMEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr395823672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása