Default style- Alternative style

Kayser - Read Your Enemy

Nyunyunyúúúúúúúúúú! Vaszki. Itt van, pedig már azt hittem, sohasem fognak lemeztet kiadni, azt most tessék. Ja és ezt sehogy sem lehet beletuszkolni a Stoner szekrénybe. Még akkor sem, ha Spice bácsi megfordult többek közt olyan legendás zenekarokban is, mint a Mushroom River Band, vagy a Spiritual Beggars, a szoló dolgait ne is említsük. Itt nagybetűs THRASH lemezről van szó. Mindenféle allür nélkül. Gyilkol és gyilkossá tesz.

 Legutoljára 2006-ban adtak ki lemezt és azóta csönd van náluk, mint egy gömbakváriumban. Spice bácsin azért meglátszanak az évek, viszont a hangja ugyanolyan felismerhetően ráspolyos, mint évekkel ezelött. Nem tudok egyszerűen mit írni róla, tömény, intenzív, nagyon fa..a lemez, már akinek érték egy jó THRASH lemez. Hallga csak.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr435809926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása