Default style- Alternative style

Black Space Riders - D:REI

 

Bevallom őszintén, hogy nem az új Truckfighters a liebling nálam. Nem is nagyon hallgattam meg. Elkezdem a fülelést és pár másodperc után egyből az ugrik be, hogy jó-jó, de már hallottuk. Az is igaz, hogy a Motörhead is azért fasza, mert ugyanazt a nagyszerű muzsikát rakja elénk, amit kitalált évekkel ezelött. Szóval Az Új TF hozza a szintet, amit megszokhattunk tőle, de úgy gondolom, hogy most csak ismétlik önnmagukat, nem úgy, mint a Black Space Riders. Ezúttal el is érkeztünk a fő témához. 

A Black Space Riders most jöt ki az új albumával a D:rei -el. Egyből a szivembe zártam ezeket a német srácokat. Ennyire változatosan nyomni ezt a fajta space/stoner zenét!  Erre fel gyorsan beszereztem az előző két munkájukat, mert nem is értettem, miért siklottam át felettük. Nagyon jó iparos munkák. Sajnos ez van. Olyan, mint az új TF. Nem nagyon lehet belekötni zeneileg, de kicsit hiányzik belőlük az a bizonyos valami, amit most előkapartak valahonnan és most él és lélegzik a zene. Lüktet és gondolkodtat, mindezt úgy, hogy szórakoztat is. Megtalálható itt a lebegősebb darabtól kezdve a már-már ipari jelleget is felmutató szerzeményen át minden. Néha az az érzésem, mintha Peter Gabriel stoner zenét játszana. Ötletekkel teli nagyon minőségi munka a D:rei. 

 Gyakorlatilag minden dal kedvenc státuszt kapott, nincs olyan amit ki lehetne emelni, annak ellenére, hogy a teljes album kb. 80 perces! Igen, hosszú, mint a vasárnap ebéd nélkül, de aki neki durálja magát az garantáltan nem fogja sajnálni, hogy kimaradt a húsleves/rántott hús kombó, maximum az ezután elmaradhatatlan unicumot bánhatja, de azt hiszem ez a probléma bármikor orvosolható. Bandacamping Aki pedig magáénak szeretné az nézzen a kép mögé. AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr1005798742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása