Default style- Alternative style

Dog Attack

 

Szóval Binder Gáspár kollega javasolt nekünk egy brand new formációt. Ő azt mondja, hogy van egy "friss punk zenekar". Jaja. Kinek, mi. Nekem a Dog Attack koránt sem punk, de ez legyen inkább az én nyomorom. Az biztos, hogy új, de a tagok már régóta muzsikálnak, nem is akármilyen formációkban. Öreg motorosok már. Hehe.

Én egy nagyon nyers és erőteljes Hardcore-ba oltott Entombed keveréket hallok, ami megdobogtatja kicsiny szivem. A videón felbukkanó Weedeater poló pedig eszedbe jutattja öreg barátunkat, Dixie Dave Collinsot, aki ugyan ilyen elánnal üvölti végig a számokat. Még a rasta haj is stimmel, talán még az az ellőtt nagylábujj is, amit egy szép "zöld" este lőtt el puskája tisztogatása során a mi kis Dixie haverunk.

"A Dog Attacket Gabi (Human Error), Barni (Chief Rebel Angel), Pó bá (Igor, Haw, Warpigs) meg Gazsika (Prosectura, Torn From Earth, Stereochrist) alkotja, Pó bá nagyon jól elmeséli a sztorit: „Röviden annyi, hogy Barni és Gábor már rég tervezték ezt a zenekart. Még Pándival is próbálgattak régebben, aztán abbamaradt a dolog. Ez még az előtt történt, hogy Felföldi Peti végleg kiköltözött Norvégiába, aminek következtében a Chief Rebel Angel pihenőpályára állt. Mivel ott a végén Gazsi dobolt, Barni kitalálta Gáborral, hogy Gazsival életre keltik ezt a bandát. Tavaly decemberben beszéltünk arról, hogy elkezdek velük próbálni, aztán meglátjuk, időben hogy tudjuk összeegyeztetni a dolgot. Elég gyorsan egyértelmű lett, hogy ezt így, négyen kell csinálnunk! Megbeszéltük, nem verjük nagy dobra addig a dolgot, amíg nincs felvétel. Volt két koncert, az egyik szeptemberben Egerben, majd októberben Óbudán, és most kimegy a bemutatkozó nagylemez, amihez már egy videó is készült. Igazi punk hozzáállással, a lemezt Borics (Rákosi) vezényletével élőben, a kőbányai termünkben vettük fel. Maga a hangszeres részek feljátszása nem volt több másfél óránál, minden hiba benne is maradt, nem kozmetikáztunk." 

 Ingyenes Bandcamp.

Szóval nagyon beteg a zene. Ráadásul nincs itt szarakodás, odabaszás van! AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr335701327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása