Default style- Alternative style

3 Wheeler Band - Smoke N' Groove

 

Ha erőltetném és vicces akarnék lenni, akkor azt a poént sütném el, hogy nekik sincs ki mind a négy kerekük, de ez annyira lenne poénos, mint a szilveszteri Sas kabaré. Szóval inkább ismerkedjünk a boritóval. Szép. Igazán szép. Sőt mindenképpen belefér egy kacsintós buksza külső boritó felületére is. Mondjuk kétpálcás lövésre. Ja igen és úgy, hogy ha balról nézed még van a korsóban,ha jobbról, akkor már üres és a csajon sincs semmi. 

 A Burning Full Throtle kapcsán állandóan felmerült az ismertetőkben az a bizonyos Drive Rock kifejezés. Na a Háromkerekű banda is hasonló zenében utazik, csipetnyi Southern izzel. Mexikóiak, vagy mifene, még jó hogy van bennük némi délies életérzés.

 

Az első két track átlagos. Jó minőségű muzsika, de semmi több. Azonban, a My Hangover igazi telitalálat. Valójában a refrénre kaptam fel a fejem és valójában innentől kezdtem el figyelni jobban a zenéjükre. A Beg For Mercy végén hallható gitárjáték - Tényleges nem szóló, mivel ez hosszabb - lenyügöző. A Break Me pedig igazi kocsma rock. Igaz, hogy nem nagyon emelkedik ki az első két dal "csak" jónak mondott minőségéből, de itt is a gitár betét ami élettel tölti meg. Nagy kedvencem az albumról a Purple Light. Igazi lazzza utazós zene. Szép nyugis, bár a végére ez is odabasz, de hál isten nem durvul be és nem gyorsul be. Marad a lassú lüktetés végig. Drive! A Daredevil Woman pedig igazi blűűűűz mexikói módra. 

A3 Wheeler Band Egy jó albummal jelentkezett, de ez akkor lett volna igazán ütős, ha EP-ben gondolkoznak. Rárakni azt a 4-5 igazán ütős dalt, mert a többi, ami csak szimplán jó, azok lehúzzák az albumot a kiváló szintről. Aki nyáron kerti partit rendez, annak viszont kihagyhatatlan a 3 Wheeler Band, Smoke N' Groove albuma. AMEN!

 Face

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr465701197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása