Default style- Alternative style

steak - corned beef colossus

steak.jpg

Végre egy profin elkészített és megküldött anyag. Ez igen! Nem bízzák a véletlenre a srácok, haladnak is előre.

Szóval: itt ez a banda Londonból. Két anyaguk van, de turnéztak már a Truckfighterssel (passzol is ebbe a hangulatba, ízbe a zenéjük), támogatják a Monster Magnetet több állomáson Európában. Haladnak. Óriási léptekkel.

 

steak2.jpg

 

A merch, flyerek, buli plakátok a megunhatatlan képregényszerű, földönkívülis, szörnyes stb. stílusban nyomulnak a stílusnak megfelelően. Érdemes ellátogatni a facebook oldalukra, lecsekkolni mindezt! 

 

Steak - Disastronaught EP 2012.jpg

 

 A zene desert, fuzz, stoner rock. Senkinek nem okoz meglepetést, ha itt ilyen előadókat mondok, hogy Kyuss, Truckfighters... Ebben a világban mozog a STEAK zenéje is, ami negyon kellemes. Horzsolós, groovos, zúzós, búgós gitárokkal, robbanó dobfejekkel. A hangzás most, hogy így hallgatom, tökéletes, ahogy kell úgy szól. És a dalok is nagyon rendben vannak.

 

 

 

Ha innen odakeveredtek a bandcamp oldalukra, ajánlom, hogy hallgassátok meg a korábbi anyagukat is, mert az is jó, kicsit lazább, lassabb!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr195596009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HippyCsab 2013.10.23. 19:36:07

ja, faszány a régi is...
süti beállítások módosítása