Default style- Alternative style

Stoneshot Compilation 1.10001110101


A politika olyan, mint a borszakértés. Volt egy kutatás, miszerint a borszakértők véleménye úgy változik, mint a pi számjegyei.stonerass.jpg Az első kóstoláskor paprikás-fűszeres-lágy nedű a második próbálkozásra már enyhén narancsos, telt ízű borrá vált. Érdekes eredmény, bár én ez miatt egyáltalán nem vonom kétségbe e messzemenően haszontalan szakma kiváltságait. Elírtam, hasznos. De beszéljünk a politikáról. Számomra mindig úgy tűnt, hogy van valami közös társadalmi megegyezés arról, mikor hozhatjuk fel ezt a témát, és mikor nem. Bármilyen vonzó is, nem szeretnék arról filozofálni, hogy ki, mikor, miért választja témául, de abban biztos vagyok, hogy ezen a blogon nem vártad, hogy belefutsz. Well, be calm. Ha azért nem olvasnád tovább ezt a bejegyzést, mert attól félsz, hogy itt most valami retorikai előadást tartok azért, hogy meggyőzzelek arról, hogy az én körömbe rajzolj faszt, nagyon tévedsz. De ne írjunk le felesleges köröket. Nincs kör, nincs X. Nincs X, nincs kör. Got it? :) Ezektől a zenéktől viszont garantáltan megtalálod az agyad, ha a híreket hallva esetleg eldobtad. 

 

    Akkor kezdjük is valami igazán ökölrázós zenével. Amikor valaki egy szám bonyolultsága, vagy adott esetben egyszerűsége mellett érvel, én mindig kicsit visszakozom. Szerintem ilyen mérőegység nem létezik a dallamok világában. Képzeld el, hogyan zenéltek az őseink. Nem a középkorra, nem a lantos bárdokra gondolok, hanem amikor az egyik ősünk rájött arra, hogy ha adott időközönként összeüti a combcsontokat az kurvajó. És a kultúránk része lett, az egyik olyan dolog, amit hagytunk folyamatosan változni, s ami ezáltal tudott adni egy releváns képet arról a ködös útról, amint éppen haladunk. A zene evolúció, és képes a fúzióra, ahogy te is képes vagy. Igen, ha van gyereked, az fúzió. De mind azok vagyunk, minden egyes atomunk egy régen volt fúzió eredménye. Mindegy, hogy milyen sorrendben, milyen gyakorisággal ismétlődnek az elemek. OX, Melbourne, Australia. Since 2010. Two piece. Levélpostán írták, hogy ST/EP jön októberben. Ők egy fúzió, és én várom a következő elemet. Good luck Joel!

   Trükkös Homár. Na nee!44!4 Már a nevüktől is nevetőgörcsöm támad, és a jókedvem csak fokozódik a zenéjüket hallva. Egy királyi rádiós hír után kiválóan alkalmas az elszabadult agysejtek összeterelésére egy kiadós nukleonbang erejéig. Szóval ne rostockoljatok, tegyétek be a tracklistbe, hogy a következő stoner-bulin szólhasson a Soul Shaker, és a többi

    joshibarat írt már a blogon a hiperkreatív nevű Black Rainbows együttesről. Azóta kijött pár albumuk, amik külön-külön megérdemelnének egy bejegyzést. Most ebben a pár sorban csak felcsigázlak titeket és hagyom, hogy magatok fedezzétek fel a fuzz eme kimeríthetetlen forrását. Hirtelen nem is tudom, mit linkeljek be tőlük, és erről eszembe jut valami, mégpedig a predesztináció. Csak vicceltem, nők és 300+ lóerős V8-as autók ugranak be. Ezzel az együttessel sok mindent megéltem. Ez szólt a kocsiban, amikor csattantam, és ez szólt amikor más csattant. Ezzel le is tudtuk a napi szlenget. Nők. Ez a dal róluk / rólatok szól. Írd meg kommentbe, hogy melyik vagy, esetleg azt is, hogy kilőtt-e a világűrbe a dal. One day I'll found you!

 

   Ez itt elkap és nem enged. Azt mondják a fű drog, nos, akkor ettől itt meghalsz bazdmeg, még véletlenül se kattints rá. Ez a dal nem csak egy újabb példa a jól sikerült fúziókra (banális gondolatmenet, mert rossz fúzió nincs, a kérdés a kiváltott reakció, ami mindig környezet-függő). Szóval Cambrian Explosion. A kambrium egy földtörténeti korszak, ami sokkal lényegesebb, mint például a második világháború. Minden szempontból. Ahogy az együttes a nevében utal rá, ekkor kezdődött el a nagybetűs élet a tejút ezen eldugott szegletében. Én csak hagyom magam sodródni a kambriumi tengeráramlatokkal, tudom, hogy partot itt nem kell érnem. Elég az élet kezdetének szele, hogy megtudjam, hol vagyok, s merre megyek. 

   Zárszóként álljon itt, hogy remélem legalább annyira tetszett nektek ez a Stoneshot, mint az előző. Megpróbálom nem tolakodóan elmondani nektek, hogy mit gondolok a világról, s emellett szeretnék a stonerzene kedvelő embereknek néhány kellemes percet okozni, ezt lehetőleg úgy, hogy az egész egy teljes képpé álljon össze, és ne bántsak meg senkit. Messze van ez attól, amit nap, mint nap tapasztalunk, de kezdjünk el kicsit másképp gondolkodni. Írjatok kommenteket, legyetek itt. Stoneshot bonustrack szóljon most mindenkinek, aki szereti a blues-t. Köszi Bandi!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr325551884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloody holly 2013.10.04. 23:09:42

Frappans iras, uj zenekkel.
Koszonet !
süti beállítások módosítása