Default style- Alternative style

The Mystick Krewe of Clearlight - ST

 

Nem szeretem a hippiket. Lepkét zabálnak és pipacsból, meg kutyatejből font koszorú van a fejükön. Ez Jézus kicsúfolása. Brrr! ...és elöttem van mindig egy kép, mikor a hippikre gondolok: Meztelenül ugra-bugrálnak a tavaszi réten és közben lóg az a szottyos faszuk szanaszét, a csajok meg akkora bundával táncolnak a sunájukon, mint egy kozák kucsma. Jogorvoslásért folyamodok, mert megsértették a jóizléshez és a szép álmokhoz való jogomat. Ja igen és azt hiszik, hogy a Hammondot kizáarólag ők használhatják, mikor azt se tudják milyen az, amikor egy Hammondot rendesen kezelnek.

 Azért nem minden hippit utálok. Egyet ismerek, őt nem utálom, bár ... hát ki tudja, most, hogy belegondolok:)

 

Most szeptember közepe, vége felé minden egyes napos percnek örülni kell, mert idén már lassan beköszönt a rettegés! Jön a hideg. Szóval elő is kaptam a spájzból a The Mystick Krew of Clearlight lemezt és most egyfolytában azt hallgatom. Na ők tudják, hogy kell a Hammonddal bánni. Nem magamutogató, mégis jelen van, ha nem lenne, nagyon lehetne érezni a hiányát. Igaz, hogy a gitárhangzás tömány, mint a dohány nélküli füves cigi, de azért csak a Hammond az, ami biztositja a megfelelő szőnyeget a zene alá. Itt nincs most ének, minek is. A zene abszolut jam jellegű. Nem is tudom elképzelni a koncertjüket úgy, hogy lejátszák a dalokat úgy, mint a lemezen. Biztos vagyok benne, hogy a nóták váza ugyan megvan, de amúgy hatalmas lekvár tömeget öntenek a közönség hallójáratába. 

 Itt olyan örömzenélés folyik, hogy ihaj. A Karma tu Börn zömök lendületességét keverik valami olyan jellegű pszihádéliával, ami nem megy át a space rock műfajába. Pont ott lebeg a határon és ez annyira jól esik most a napsütésben. Nem lazit el, inkább éberré tesz. Nem alszol el menet közben. Örömmel veted bel magad a nap hátralévő részébe és bontasz egy sört. Na meg egy Unicumot. Én is ezt fogom tenni és ti is!!! mert megharagszom.

Arrol már végkép nem is beszéltem, hogy kik is zenélnek benne. Füves alkoholisták. Jimmy Bower (őt nem kell bemutatni), Andy Shepherd (Pitts Vs. Preps, aki nem tudná Kyle Thomas énekelt itt), Paul Webb (Eyehategod), Ross Karpelman (Keyboard in Down). Legvégére hagytam a dobost. Joe LaCaze az Eyehategod dobosa idén augusztusban hunyt el ismeretlen körülmények közöt. RIP.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr875528228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HippyCsab 2013.10.01. 20:13:29

Jó cikk...főleg a bevezető..hehe ;)
süti beállítások módosítása