Default style- Alternative style

The Black Widow's Project - Heavy Heart

 

A svájci The Black Widow's Project szeptember 11-én lép fel nálunk Budapesten az Vágóhíd területén található Kinaiban (Az R33 és Showbarlang szomszédságában). Vele együtt megnézhetjük a nemrég már emlitett Dirty Sound Magnet zenekart is. 

 

A TBWP nemrég kijött egy csodálatos albummal. Legalábbis én úgy érzem. Annyit tudok hozzászólni ehhez a muzsikához, mint Kádár János a Vadkapitalizmushoz. Talán jobb is ez, mivel teljesen objektiv füllel tudom dicsérni, esetleg fikázni. 

 Szóval nehéz lenne beskatulyázni ezt a fajta muzsikát. Azt monom, hogy nagyon olyan, min amikor a Raw Power féle Iggy Pop keményen betépve Woodstockba megy és végigszopatja az összes hippy kurvát. Igen, egyszerre durva és vintage. Amolyan proto rock. Hasonló nagyon a honfitárs Dirty Sound Magnet zenéjéhez, de amig a Mágnesék zeneibbek, addig ők harapósabbak. A dallamokon néha átsejlik egy kis punkos (NY Dolls) mocskosság.

 A Fekete Özvegyék lendületes KoszosRockot nyomnak. Bele lehet őrülni. Felszabadulnak a gátlások és csak azt veszed észre, hogy félmeztelen lányok táncolnak az asztalodon, de neked az Istennek se áll fel. Igazi bitang zene ez. olyan mint a csaj a boritón, kiszakitja a szivedet,fel is mossa a véred, de azért szomorú, hogy ezt kellet tennie veled.

Hát örüljetek szeptember 11-én is a Dirty Sound Magnet társaságában. Honlap

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr385477753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása