Default style- Alternative style

Bilocation Records - Május-Június

A Bilocation Records juttatta el hozzánk ezt a pár újdonságot. Egyébként ők jelentetik meg többek között a Heavy Eyes, a Thumlock, Pet The Preacher stb. lemezeit. A Kozmic Artifactz pedig vinylen.

 

A Mexicoma nevű svéd formáció, akik amolyan stoner/sludge, ökölrázós, motoros muzsikát tolnak most jelentette meg vinylen a 2010-ben kiadott lemezét. Aki akarja vegye. Azonban 2012-ben kijött nekik egy Supervoid nevű EP. Ez nem lett olyan szar. Sőt... Nagyon is hallgatható és élvezhető. Bandcamp.

Szintén most jött ki a már emlitett Thumlocknak a 2000-es és 1997-es lemeze dupla bakeliten. Rég nem hallottunk róluk, úgyhogy már ideje lenne előjönniük valamivel, ha más nem semmivel. Bandcamp.

Ami viszont nagyon is odabasz az Greg Buzzer 2012-ben kiadott The Great Khan néven kiadott anyaga a Rise Of The Khan. elméletileg ez az utolsó, bár Gregről még biztosan hallani fogunk, hiszen annak idején ő volt, mint a neve is mutatja a két Buzzer album (Buzzraiser 2007, Got Me Wasted 2005) megálmodója és létrehozója.

A zen pedig nem más mint ZZ Top, Korai Spiritual Beggars és a korai Soil keveréke. Remek hangzással és olyan orgánummal, mint amilyen Spice bácsinak volt. Egyébként aki szeretne a The Great Khanról irni egy lemezismertetőt, az jelezze és átküldöm neki az anyagot. Facebook, Bandcamp.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr815386233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása