Default style- Alternative style

Black Sabbath - 13

Az alább következő írás nem azért született, hogy megmagyarázza, miért tette azt.

  Nem tudni miért, de akárhogy vigyázol, ha töltöd a cigarettád, mindig lesz egy kis dohány a klaviatúrából kirázott, nagyító alatt kiszáradt steak-szeleteknek tűnő kis micsodák között. S mint ahogy az előző mondatnak, úgy az elkövetkezőknek sincs semmi közük ahhoz a pszeudo-lingvisztikai, valójában kizárólag filozófiailag értelmezhető folyamathoz, amit múltnak, jelennek, jövőnek hívunk.  És még valami, a legfontosabb: abszolút nem öncélú.

   Jó kérdés.

Is this the end of the beginning?
Or the beginning of the end?

  Kurvajó, az biztos. És fel tudnék még sorolni... Nem is, baromság. Copy Paste-el ide kellene másolnom az összes dalszöveget a 13-ról. Nem fogok többet idézni, nem fogom lefordítani, nem magyarázok bele metaforákat. Utolsó, önző, és geci dolog tőlem, mert lassan három órája érlelem ezt a kritikát. Napok óta Black Sabbath-ot hallgatok. Sokszor, nagyon sokszor meghallgattam az új albumot is, és azt kell mondjam.... van rá esély, hogy megcáfolja az energiamegmaradás törvényét.

   Az album bármely nyílt torrent oldalról lehúzható. Hallgassátok, és ne sajnáljátok az időt a megértésre sem. Ha valami kikívánkozik belőletek utána, ne kövessétek el azt a hibát, mint én, és ne tartsátok meg magatoknak.

3:16

Ez egy példa. Mind ilyen jó. Az eredeti kritikából az első két bekezdést meghagytam.

R/T,

MolyembeR 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr905374002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása