Default style- Alternative style

Love From Above - Hold On

Nemrég debütált a love From Above első vidijója. Nézzétek és ámuljatok:

És az információra éhes rockereknek itt van még egy kis morzsa. 

"SAJTÓKÖZLEMÉNY: Megjelent a Love From Above zenekar debütáló klipje 2013. május 1. Budapest - Elkészült a Love From Above első, debütáló videó klipje, amelyet a Hold On című dalára forgatott a zenekar. ’A dalt Lászlóffy András vezetésével az R33 stúdiójában vettük fel, még tavaly nyáron’ mesélte Nagy Péter a zenekar énekese. ’A forgatást is már tavaly kezdtük el, viszont a három napra tervezett munkákat csak idén februárban fejeztük be. A jó munkához idő kell alapon’ tette hozzá. A klipet Szelei Dóra rendezte, operatőr és vágó egy személyben Szilágyi Gábor volt. Az első klipjük befejezését a Love From Above egy klipbemutató koncerttel ünnepli május 9-én a Gozsdu Manó Klubban.

Kapcsolat: Gergely János the.lfa.band@gmail.com
https://www.facebook.com/the.lfa.band +3630 680 6803


A Love From Above jellemzését kezdhetnénk a progresszív és stoner rock-os hatásokkal, a legjobban mégis az izzadt rock írja le a négy budapesti srác zenéjét. Az együttes 2010-ben alakult – Josh Homme szelleme alatt -, és jelenlegi felállásban rá egy évre koncertezik. Fenállásuk óta bizonyítottak már a Turbo, az olasz Soviet Soviet, a Grand Mexican Warlock előzenekaraként, továbbá a 2012-es Fekete Zaj fesztivál nagyszínpadán. Felléptek Németországban, valamint több fontosabb magyarországi underground klub színpadán, és nem mellesleg a 2012-es R33 Tehetségkutató ezüstérmesei. A közel és távoli jövő tervei között van az öt már meghallgatható szám mellett egy debut album és további klipek megjelentetése."

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr605262224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása