Default style- Alternative style

Annimal Machine - EP

 

 A mexikói Annimal Machine még január vége felé keresett meg minket három számos EP-jével. Mivel elég hosszúak a dalok, ezért nem kell attól félni, hogy még az elején véget ér a cucc. Első belehallgatásomkor a tucat riffek hallatán ódzkodtam tőle, mint szűz kislány az análszextől, de aztán másodszorra minden simán ment, annak ellenére, hogy a második tétel nagyon Green Machine nyúlás. Az EP-n olyan megoldásokat hallhatunk, ami gyakorlatilag standard minden stoner alapú zenében. Ennek ellenére, vagy éppen emiatt, örömmel lehet hallgatni. Félig spanyol, félig angol nyelven énekel a vokálos srác, ami nem zavaró. A hangzás jó, tömör.

 Összességében ez a három dal elég ebből. Kevesebbel nem lehet beérni, viszont egy kicsivel több már lehet, hogy unalmas lenne, mint a Titanic Leonardo DiCaprioval. Vagy ingyen letöltöd, vagy adakozol nekik, ezt te döntöd el, de elöbb hallgasd meg.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr905185332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása