Default style- Alternative style

Hela - Hela (pre-review)

A bandcampen találkoztam a spanyol Hela együttessel, mely heavy-doom-psychadelic-stoner-rock-ént aposztrofálja magát -lefedve ezzel a zenei ízlésem 60%-át. Belehallgattam, nem kellett volna. Azt kell mondjam, hogy ez a banda ipari exkavátorként temeti be a tudat, és a tudattalan között tátongó hasadékot.

   Sajnos még csak online élvezhetjük ezt a kiváló muzsikát, az album várhatóan májusban jelenik meg. Sok sikert hozzá, Get stoned!

HeLa cell /ˈhlɑː/, also Hela or hela cell, is a cell type in an immortal cell line used in scientific research. It is the oldest and most commonly used human cell line.[1] The line was derived from cervical cancer cells taken on February 8, 1951[2] from Henrietta Lacks, a patient who eventually died of her cancer on October 4, 1951. The cell line was found to be remarkably durable and prolific as illustrated by its contamination of many other cell lines used in research.

 (Wikipedia)

Hela Lájk Manager

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr95178852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása