Default style- Alternative style

Sepoq : Stand Up Tragedy

.

Először is bocs a kollégáktól, hogy 2 hónapja nem írtam, de tavaly úgy elhanyagoltam a külön bejáratú blogomat, hogy gondoltam idén egy kicsit többet koncentrálok rá, másrészt meg mostanában kevés olyan zenét találok, ami megérdemelné, hogy kiposztoljam itt.

.

Sepoq : Stand Up Tragedy (EP) 2012

.

sepoq.jpg

.

A 2006-ban alakult budapesti együttes már viszonylag népes rajongótáborral büszkélkedhet underground körökben, én viszont úgy gondoltam, hogy a blog látogatóival is szeretném megismertetni őket zenéjük ideillő stílusa miatt. Az elektro kütyükkel és szintetizátor betétekkel színesített, 2011-ben megjelent EP-ik sem voltak rosszak, én viszont most kifejezetten a 2012-es keltezésű, Stand Up Tagedy kislemezt mutatnám be pár szóban.

A lemezen található zene különböző (bár egymáshoz közel álló) stíluselemekből épül fel. Először is van egy nyers, fémes basszushangzás (jóféle harapós riffekkel), ami mellé aztán érdekes párosításnak tűnnek a jammes, laza gitárszólók. Végül pedig az sem egy átlagos dolog, hogy ezekhez durva, karistoló ének hallható, ami ad is egy fajta sludge-os ízt a zenének, bár az együttes egyszerűen csak a doom&roll kifejezéssel határozza meg saját zenéjét.

Az ajánló végére szúrt lejátszó segítségével mindenki döntse el, hogy érdekli-e a végeredmény, vagy sem. Megmondom őszintén, hogy nekem kifejezetten tetszik. Akinek meg kell az egész hangzóanyag, az Bandcampről akár le is töltheti az összes számot, mindössze egy jelképes összeget kell a megfelelő mezőbe írnia, meg egy létező email címet. Hajrá!

.
Tracklist:
1. Dogfight with candlelight 03:45
2. Richie 03:45
3. Eldorado 03:59
4. Goodnight drive 03:34
5. Impostor 04:54
.


Myspace: http://www.myspace.com/sepoq

Facebook: https://www.facebook.com/sepoqband

.

Tagok:
Kecskés Ádám : Gitár
Sziráki Zsolt : Basszus
László Gergely :Dob
Zollner Marcell : Ének

.

 

"Dogfight With Candlelight" a Stand Up Tragedy című lemezről:

.

.

"From Hell..." a csapat Sepoqube című, 2011-es EP-jéről:

.

.

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr725113867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása