Default style- Alternative style

Mesés Kelet - Variáló Artisták

Soha nem szabad elfelejtkeznünk az Unicumról, a Nagy Dudákról, a Stoner Rockról, na és a keleti országrészről sem. Nem illik. Ott is élnek emberek. Tisztes adófizető, szavazó állampolgárok. Sőt, néha-néha nem ártana odafigyelni rájuk, mint a farmotoros Skoda 120-nál az olajcserére. Példátlan például az, ami Nyiregyházán történik. (Azért rövid i betű, mert beszart a hosszú i, bocs.) Olyan szintű Underground mozgalom működik ott, ami még a négyes metrót is zavarba hozná. 

  A Mesés Kelet oltalmazó szárnyai alatt olyan csirkeudvar tevékenykedik, ahol megfér egymás mellett a RAP, HC, Psychobilly, Thrash, Stoner. Olyan szinten földalattiak, hogy nekem könnyeket csalt a szemembe a most megjelent válogatásuk a Variáló Artisták, ami hozzáférhető ingyenesen a honlapon. Aki közvetlenül kapcsolódnak a bloghoz azok a Haw, Igor, Steam Engine, Diomede Fuzzdirt. Ha vaskalaposak lennénk, akkor nem nagyon foglalkoznánk a többi stilussal, de akkor megbasznának a kutyák. Ezt nem engedhetjük meg, több okból is. Én még anno a Fekete Lyukban nőttem fel olyan zenekarok koncertjein, mint az AMD, Leukémia, vagy a Hisztéria. Igen vagyok már annyira öreg, hogy emlékezzek még a mobiltelefon nélküli időkre és arra, amikor a Tankcsapda annak az öt beszakajtott embernek muzsikált a Lyukban, akik azt se tudták, merre van Debrecen. 

  A Mesés Kelet válogatáson ugyanazt az erőt és dühöt éreztem, amit húsz évvel ezelött az AMD alatt és ugyanazt az összetartozást, ami csak erre a közösségre volt jellemző. Egyszóval Ny.házán is forr a levegő. Ezek a zenekarok, stilustól függetlenül összetartanak. Na ez a követendő példa, nem csak mindenkinek, hanem nekünk is, Stonereknek!

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr125098479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása