Default style- Alternative style

Demonic Death Judge - Skygods (2012)

ddjsg.jpg

Úgy néz ki a finn zenekar most már rám marad. Láttam én ezt a borítót, de annyira egyszínű az előzővel, hogy neten jövet-menet fel sem tűnt az új megjelenés, és valahogy most nem kaptunk tőlük híreket, hogy megjelentek. Mindegy, meghallgattam, megosztom.

Az elmúlt évek alatt egyre inkább összeforrt a zenekar, összesimulnak a hangok. Ez jó is meg nem is. Jó mert kiforrott a zene, kimondottan jók a meghangszerelt, effektekkel megízesített, attól pszichedelikusabbá váló szólók és szóló alatti (bassz)gitár futamok, és rossz, mert valahogy elmúlt ebből a zenéből az erő, a drájv. Letisztult, kisimult. Azért nem kell megijedni a súlyos hangzású, fuzzolt riffek még mindig ütnek. Ebben van a banda erőssége. Szóval teljesen rendben van, de semmi nagy durranás, már önmagukhoz képest. Az ugyanis tény, hogy a ddj erősen ott van az élbolyban ebben a stílusban, éppen ezért csak várna tőlük az ember egy-két "slágert", ami nagyon ott van, mint pl. volt a Kneel-en a Kneel.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr55079068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása