Default style- Alternative style

Uraniarecords

Elmúltak az ünnepek, vagy mi. Jönnek újra az unalmas hétköznapok, amit mindenki próbál megtörni valami érdekessel, esetleg valamiféle rendhagyóval, netán egy-egy jobb albummal. A szilicium korszakban egyre többen (sőt szinte mindenki) hallgatunk zenét mp3-ról. Főleg kényelmi okok miatt. Letöltöd pár perc alatt, azt belehallgatsz; ha nem tetszik, akkor kuka.

 Aki viszont zenél, az többnyire szeretne rendes fizikai formátumban is hozzájutni saját produktumához. Részben azért, mert egyszerűen jól esik kézbe venni az anyagot, amit produkált, részben promótálásra is megfelelő, nem utolsó sorban pedig, talán ezzel a módszerrel lehet még visszahozni többé-kevésbé a belefektetett pénzt.

  Az első nagy gond mostanában kis hazánkban a pénz hiánya. Amikor a zenekarok nemhogy gázsit nem kapnak egy-egy koncerten, de még a benzinpénzt is nekik kell jóformán állniuk, akkor nem sok pénz jut Cd gyártásra. Ennek ellenére, megjelent az underground piacon az Uraniarecords, ahol az a cél, hogy minimál összegből igényesen előállitott CD kerüljön ki a nagyérdemű kezébe. 

 Nem nehéz kitalálni, ki csinálja. Igen, az Urania, Whorediezel, meg még mi minden más kiagyalója, Aiwass. Már van egynéhány kiadványa:

Urania - Demo 2010 800huf
Urania Benediction I. 1200huf
Whorediezel - vol.2. 1000huf
Whorediezel - 3. 1000huf
aztán ha elmegy ami van,akkor még lesz:
Urania - Carpathian Woodoo
Urania - Benediction II.
Whorediezel - Whorediezel

 Zenekarok! Bátran vegyétek fel a kapcsolatot az Uraniarecords-al, gyártassatok le vele egy-két CD-t, mert vannak még olyanok, akik szivesen veszik kézbe a zenét. 

Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr515001110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása