Default style- Alternative style

Lost Again / Diomede Fuzzdirt Koncert

 

 Ma volt éppen egy hete, hogy koncertet adott a Lost Again és a Diomede Fuzzdirt a Szférában. Éppen úgy alakult, hogy az utolsó percben le tudtam ugrani. Nem bántam meg. Nagyon fiatalokból verbuválódott mindkét csapat, bár a hozzáállásukból és a hallottakból nem mondaná ezt meg senki. A Lost Again megint letaglózott, a Diomede pedig szórakoztatott. A Stonerise portáltól Hippy ezt a beszámolót lökte át.

"Két szemtelenül taknyos fiatal csapat csapta szét a Szféra kisszobáját november 15-én...Az egyik a Fender-Fuzz szagú, budapesti, Lost Again.. triója, a másik a zsíregyházi fenegyerek Eeklowdee Tomika által vezetett, Diomede Fuzzdirt! Egyre jobban tetszik nekem a Szféra hangulata, még ha néha kicsi is az ilyen bulikhoz...Viszont jó kis stoner-közösség találkozó kerekedett az estéből. Olyan fél9 körül kezdte a dinnye estét a LostAgain, és bólogató heringekként hallgattuk a műsört...Nemrég találkoztam velük a stoner.blog  bulin ahol egyből beépültek a fülembe a búgó fender gitárral és bólogatós alappal...Ráadásul Dávid ének hangja is teljesen rendben van, megállja a helyét a stílusban...Saját számok mellett belefért többek között egy Kyuss feldolgozás is, amit szintén teljen jól hoztak..Részemről új kedvencre találtam bennük, mint hangzásban, dinamikában nagyon fejlődőképes zenekar akik már most odab.sznak! Ajánlom hallgassátok meg a bemutatkozó EP-ét és keressétek a csatornákat, hogy lássátok őket élőbe! A következő siheder bandát már többször volt sikerem látni, ők Diomede Fuzzdirt! Aki szereti a Hendrix-es pszichedelikába mártott gitárfutamokat annak legközelebb ott kell lenni rajtuk! Ráadásul áttelepült a zenekar egy része Nyíregyházáról Pestre tanulni, bekapcsolódni az itteni zenei próbálkozásba és megmutatni milyen a keleti-stoner... A dobos időközben le is cserélődött, ami egy kicsit érzékelhető volt a csapat magabiztosságán de ez nem olyan amit próbákkal, közös ivászattal ne lehetne erősíteni... Tomika megvillogtatta a csini inge mellett nem rég felújított Jolana gitárját, amitől még őssebül szóltak...A basszus gitáros Sanyikáról meg annyit még lezárásként, hogy a szerény buszsofőr formájával ellentétben olyan fürgén és finoman ujjazta a húrokat, hogy a csajszik visongottak az első sorban...biztos tudnak már valamit!"

 

Ezt a cikket a Stonerise oldalán is megtaláljátok. Még csak annyit, hogy a mai napig nem tudni, ki dobta oda Tamás elé a fekete tanga bugyiját. Én Hippyre tippelnék, de azért voltak még ott páran a kemény melegek közül.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr454923447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HippyCsab 2012.11.24. 23:14:42

És hiába vitted haza ANico drága, nem az enyém vót...te Börnyak...;)
süti beállítások módosítása