Default style- Alternative style

Tongue - A Night You'll Never Remember Vol 1 : Who Fired The Workers Of Happiness Factory ? EP (2012)

 

A Tongue egy belgrádi zenekar, illetve egy zenész Vladimir "Ripkid" Bizic, akit Bosko Mijuskovic (Jaibo, Straight Mickey and the Boyz) segit ki basszusgitáron, valamint a dobokhoz felkérte Vojin Klickovic-ot (36 Daggers, Euforia). Egyébként ő a felelős egyszemélyben a dalokért cakumpakk. 

Elméletileg, mint az kiderül az EP ciméből is, ez egy trilógia első része, amit a végén összeszerkeszt és fizikai formátumban is kijön 2013-ban. 

 A zene olyan, mint a boritó. Furcsa. Kicsit bohókás, kicsit laza, amolyan hc/punk lazaság. Valószinűleg ez abból ered, hogy Ripkid a hardcorepunk Lets Grow-ban szólógitározik. Nincs benne semmi stoner, de más se nagyon. Egyszerű rockzene ez és ennyi. Vidám hallgatnivaló unalmas ködös időkre. Nem rossz anyag ez, de meglátjuk, hogy ebből még két adag mennyire lesz majd tömény. 

Face, Camp (free download)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr814864228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása