Default style- Alternative style

Audiobreed

I Love Greek People!

Én már itt tartok. Amikor belegondolok, hogy mennyi görög stoner és hasonló kötődésű zenekar létezik odakint a Demokrácia bölcsőjében, akkor el kell gondolkozni, hogy létezik-e egyáltalán "diszkós" görög? Szerintem nem.


"Audiobreed were formed in 2008 in Athens, Greece. Their music combines influences mainly from Heavy Rock, Stoner Rock and Southern Metal.
After many live performances and a few changes in their line-up, they recorded their debut album titled "All Shades of Colours, but Only Red I See" in 2012.
Currently, the band keeps on writing new material and performing live shows."

Tehát már 2008-ban megalakultak és azóta folyamatosan koncerteznek. Igen, nagyon sok a Southern jelleg, esetleg némi sludge is bekerül a fűszerek közé a Stonerrel egyetemben. Mindegy is, ki mit hall ki belőle. A lényeg, hogy ez egy olyan lemez-előzetes produktum, ami  után a zenehallgató türelmetlenül várja a nagylemezt, aminek a cime: All Shades of Colours, but Only Red I See. 2012 vége felé fog napvilágot látni. Várjuk. Addig is itt egy tényleg vicces video:

http://www.audiobreedband.com
http://www.facebook.com/audiobreedband
https://www.youtube.com/user/tesoner7
http://www.myspace.com/audiobreedgr
http://www.reverbnation.com/audiobreed
http://soundcloud.com/audiobreedband
http://www.last.fm/music/Audiobreed

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr404864002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása