Default style- Alternative style

Spine Chilling Breeze előzetes

 

Nem tudom feltűnt-e már, hogy Görögország ontja a jobbnál jobba bandákat, jobbnál jobb hangzással. Komolyan mondom, ami Skandinávia és közép-Európa volt mondjuk a 2000-es évek elején, az most Görögorszég, de soxorosan! Szerintem ráakadtak a USArmy még Vietnámba szánt fű és LSD készleteire. Ebből az országból küldte el készülő 8 számos albumáról ezt a két számot előzetesbe a kellemesen csengő nevet választott Spine Chilling Breeze. Lendületes, jó ízű rokk muzsika ez, nagyon tutter, profi hangzással, de tekintve, hogy két szám van itt, amit meghallgatnia senkinek nem megerőltető, meg hogy vagy 60 zenekar/promóciós társaság felkérése van még bontatlanul a postaládában, többet nem írnék róla csak annyit, hogy várom az albumot és hogy most már feltétlenül csinálok egy olyan számot én is, amiben van magassarkú cipő kopogás, kocsiajtó csapódás és női kéjnyögés!

get stoned!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr914487298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.08.04. 23:07:43

köszönöm szépen az új lemez letöltőlinkjét Baje úr!

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.08.04. 23:14:39

köszönöm szépen az új lemez letöltőlinkjét Baje úr! szept 8-án szegeden barbears, headforthesun koncert, remélem találkozunk!
http://www.facebook.com/#!/events/327826887304724/
süti beállítások módosítása