Default style- Alternative style

Mustasch - Sounds Like Hell, Looks Like Heaven

Nemrég irtam az új Mississippi Bones albumról és ott megemlitettem az új Mustasch lemezt is. Nagyon mainstream, ugyanakkor nagyon rockzene. Nem fogja fenekestül felforgatni a világot, de nem is ez a dolga. Itt csupán szórakoztatásról van szó. Temetés és hasmenés kivételével szinte bármikor lehet hallgatni, olyannyira hangulatos.

A Mustasch-t 1998-ban alapitotta Ralf Gyllenhammar, aki Ralph Lennart néven a legendás B-Thong énekese volt a From Strenght To Trenght (1997) idején. Ezek után 1998-ban összehozta a Mustasch-t, ami azóta is dübörög. Sőt. Azt azért még érdemes itt megjegyeznem, hogy Ralf atya az egyik műsorvezetője a svéd TV7 csatornának is. Mikor fogunk mi is eljutni addig, hogy ilyen kaliberű és fizimiskájú fazon vezessen adást bármelyik TV csatornánkon? Nem mellesleg kaptak egy svéd Grammyt is 2007-ben (legjobb Metal album), az "Igazság Utolsó Változata" LP-re, majd 2009-ben ismét megkapták a "Bajuszra" is ugyanezt.

 Most itt az új Bajúsz! Semmi újdonság, de nagyon jó. Három nóta lóg ki a sorból, ezek közül is a Northern Star, ami tök felesleges hülyeség, nem is zene ez, inkább valamiféle hülyéskedés. A Morning Star pedig, mintha a Phil Lynott korszakos Thin Lizzy lenne, bár nem egy szolgai másolat. A Dead Again egy doomosabb tétel, amit nem igazán szoktunk meg tőlük, de egész jól helyt állnak ebben a közegben is. A többi pedig beleszarós, "ülök a nyitott amerikai bazi nagy verdámban és az öklömet lóbálom a 66-os út mellett ácsingozó kurváknak". Hejj, de nagyon fasza ez a muzsika! Ha van sör a közeletekben, vagy félmeztelen tetovált csaj, mindenképpen üvöltessétek ezt a zenénét!

Ilyen leszel, ha sok Mustasch-t hallgatol.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr524367514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása