Default style- Alternative style

Legal Fingers - No Time for Tenderness (2012)

 

 Ez a zene nem igazán stonerrock, de tavasszal szerintem mindenkinek jól esik egy kis lazulás. 

facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr884329269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.07. 21:43:42

A fiam, bár még csak most lett iskolaérett, megy rá mint az atom! Ők tudják, miben van szellem öcsém.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.04.07. 21:56:49

@szukaló likász: Jól teszi, az biztos is! Az enyém is iskolaérett bár még csak 4 és fél éves. Még kicsit le van ragadva a latin ritmusoknál (lány és szeret táncolni) és a csajrocknál, de ma már monster magnetre és korábban scorpionsra azt mondta, hogy ez neked tetszik apa? mert nekem igen.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.08. 20:29:33

@Rico RokkaRolla:
Na, most tolok egy pohárral arra, hogy értelmes emberek váljanak belőlük, mert zgye az a legfontosabb. A fiam 7 és fél, a Rage Against The Machine és System Of A Down féleségeket bírja nagyon, sokféle zenét szeret, de, ha egy velős rock-kal találkozik, megy rá, mint gép.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.04.08. 23:29:18

@Sziklakuszáló: köszi, holnap én is iszok rájuk egy két pohárkával. Ha ezen az úton haladnak szerintem semmi aggodalom, értelmes ember lesz belőlük. Mint szülő néha nem is tudom, hogy értelmes vagy sikeresnek szeretném tudni a gyermekemet. A kettő elég sokszor távol esik egymástól (egy értelmes ember nem saját, önző sikerét keresi), de talán egy másik helyen, egy másik dimenzióban számítani fog mindaz, ami útravalónak szeretnék neki - tovább - adni, de sajnos igazán ezek a dolgok ma és itt semmit nem érnek.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.09. 00:31:43

@Rico RokkaRolla:
A valódi érték, az örök. A világ állandóan változó színházában kizárólag az igazi értékek és az emberi értelem az időtálló.
Ha már gyermeknevelés, először mindenképpen értelmes legyen, aztán azzal már elérheti amit akar.
süti beállítások módosítása