Default style- Alternative style

Ocean Mind + Lion Farm

 

 

Mivel rengeteg felkérést kapunk mostanában különböző együttesektől, ezért egy poszt alatt két csapatra is szeretném felhívni a nagyérdemű figyelmét.

 

 

1. O c e a n  M i n d  :  P r o m o

 

mprosta.jpg

A görög Ocean Mind 2009-ben adta ki első albumát, "Alone We Walk, Together We Fly" címmel, aztán a pozitív szakmai- és közönség kritikának köszönhetően a következő lemez felvételeit már a hollywoodi Swinghouse stúdióban kezdhették el rögzíteni egy menő producerrel. Az ott készült 3 szám meghallgatásához ingyen letölthetőséget is biztosítanak, amit pedig innét szedhettek le.


Nagyon feelinges, kocsmába illő rockmuzsikát hallhatunk mindhárom számnál. Az ének megfelelően karcos, a basszusgitár is kellően dögös; a jammelős gitár, a kellemes hammondháttér és a klasszikus húzású dob, pedig mind hozzák azt a fajta hangulatot, amit az ilyen ráérős, bluesos muzsikáknál illik. A magukról küldött infóban egyébként, olyan bandákat jelölnek meg zenei hatásként, mint a The Cult, az AC/DC, a QOTSA, a Black Sabbath, a The Doors, a Rush és a Pink Floyd.



Tagok:
Zach Dulos (Hammond/vocals)
Peter Pierrakeas (Guitars)  
Lefty Papagiannakis (Drums & Percussion)

 

Myspace: http://www.myspace.com/zachsoceanmind

Email cím: oceanmindband@windowslive.com
 

 

 

2.  L i o n  F a r m  :  S / T

 

lion farm.jpg

A montreal-i Lion Farm pedig mocskos underground garázsrockot játszik, szétesett kedélyállapotot tükröző hangulattal, retro punk csapatokat idéző vokállal és recsegős, koszolós hangszeres megszólalással, amit helyenként némi pszichedelikus/junkie orgonatémával spékelnek meg.  



Tagok:
Mike Foxxx: bass, vocals
Malstain: guitar, vocals
Dustin Hinterland: lead guitar
Shimmy: drums



Bandcamp: http://lionfarm.bandcamp.com/


Facebook: http://www.facebook.com/pages/Lion-Farm/160363020740408

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr294119723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása