Default style- Alternative style

Dope Flood - A Planet On Four Legs (2011)

 

A görög zenekar 2011-es felvétele kicsit késve, de megérkezet hozzánk. Manos - ének, Cris - gitár , Asterios - bass és Bill - dobok felállású zenekar egy 3 számos ep-vel rukkolt akkor elő. Amolyan igényes rockzene ez, phaserock :). az van aztán benne rendesen. Hallásra ismerem ezt a fajta stílusú rockot, tudom, hogy írtunk is már ilyesfajta zenékről vag 3-4 zenekarról biztosan, de most egynek sem ugrik be a neve, olyan grunge (na ebben nem vagyok otthon - biztosan ezért nem tudom hovatenni) stoner rock behatásokkal. Midenesetre kellemes hallgatnivaló, mindenki a helyén van, komolyan jó kis cucc ez. Úgy gondolom Joshi kolléga majd kiigazítja a hiányosságaimat.

Myspace : www.myspace.com/Dopeflood
Youtubehttps://www.youtube.com/user/DopeFlood
Soundcloud : http://soundcloud.com/dopeflood
Reverbnation : http://www.reverbnation.com/dopeflood
Our Stage : http://www.ourstage.com/profile/dopeflood
Roadrunner Profile : http://signmeto.roadrunnerrecords.com/artists/dope-flood

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr984065452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2012.02.04. 17:05:16

Bameg Rico, épp ma délelött volt egy kis időm, és meghallgattam ezt a brigádot és én is posztolni akartam, de megelőztél, így most kirakom az új El Cacot. Egyébként nekem a Lord 13 jutott eszembe, mert a Dope Flood énekes hangja nagyon hasonlít rájuk.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.02.04. 18:55:14

nagyon várom az El Caco-t! Másik azidőtájt nagy kedvencünk Blin Dog-gal mi van, kész?

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2012.02.04. 21:37:42

Ma, hogy nálunk vannak a mutterék, lett volna időm megirni az Elcacót. Kétszer is megírtam, mind a kétszer azt irta ki:sikertelen mentés. Fel tudnék robbanni. A vakkutyával még nem találkoztam mostanában, de igazad van, a blinddog is nagyon ott volt.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2012.02.06. 19:20:08

Jóféle muzsika, engem egy kicsit a J.D.Overdrive-ra emlékeztet. Az énekesük is fasza.
süti beállítások módosítása