Default style- Alternative style

Cast Iron Crow - First Edition (2011) | California Grunge

Duplaposzt, második rész:

CAST IRON CROW

Portugáliától nyugatabbra, az Egyesült-Államok délnyugati részén, Kaliforniában a CAST IRON CROW zenekar tavaly novemberben jelentette meg debütáló albumát, ami a "First edition" címet kapta. A magát Grunge zenekarnak valló Cast Iron Crow négy tagja Jake Navarra, Sam Gouveia, Ryan Long és Joseph Evans.

Biográfiájuk egy kérdéssel kezdődik: Hogyan hatott volna két kulcscsonttörés a karrieredre, ha gitáros lennél? A válaszuk erre az, hogy valószínűleg véget ért volna, de Jake Navarra énekessel ez az egyik legjobb dolog, ami valaha történthetett.

Amikor 1990-ben az Alice in Chains megjelentette "Facelift" című bemutatkozó lemezüket, a Cast Iron Crow tagjai alig voltak egy évesek, mégis ez zene határozza meg zenéjüket leginkább. Ezt az elmúlt 20 évet elevenítik meg zenéjükben, természetesen úgy, hogy még véletlenül se hasson nosztalgiazeneként; így belejátszva saját fiatalos lendületüket, egy teljesen új végeredményt kapunk.

Henry Rollinst idézve: "A hegszövet erősebb, mint a hagyományos szövet. Ismerd fel erejét, lépj tovább." Ez a gondolat vezérelte végül Jake Navarrat, hogy - második, 2009-ben elszenvedett kulcscsonttörése után ugyan feladni kényszerült gitáros karrierjét, azonban - mint énekes lépjen színre, és Sam Gouveia gitárossal, Joey Evans basszusgitárossal és Ryan Long dobossal kiegészülve újraformálják zenéjüket, és létrehozzák a Cast Iron Crow-t.

A zenei oldalról annyit tudok elmondani, hogy tipikus grunge, amit játszanak. Jól szól, és itt nem egy átlagos jelzőként szolgál a "jól szól", hanem hogy tényleg, igazán jól szól. Megéri meghallgatni!

https://www.facebook.com/CASTIRONCROWmusic
http://www.reverbnation.com/castironcrow
https://www.youtube.com/user/castironcrow?feature=watch
ComScore

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr363531326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2012.01.14. 11:46:28

Down és Corrosin of Conformity! A két grunge Istenség, mint példakép!
süti beállítások módosítása