Default style- Alternative style

Krux - III - He Who Sleeps Amongs The Stars

 

 

Újra itt van az egyik legmegbizhatóbb svéd supergroup, a Krux. A csupa nagyszerű zenészekből alló zenekar 2006-ban jelentette meg legutolsó lemezét a II-t. Nem egy világmegváltó cim, mint ahogy az első lemezüké sem: Krux. A zenéjükkel sem fogják felhergelni a világot. Tradicionális, hamisitatlan Doom, amit kicsikarnak hagszereikből. A III. albumon is, a már eddig megszokott zene szerepel, a már szintén megszokott magas minőségben. Nincs különösebb baj a muzsikával, sőt egyenesen fantasztikus...lenne, de semmivel sem különb, mint az új Lord Vicar, vagy a nemrég megjelent Pentagram. Miért is lenne? Ez a Műfaj nem a megújjulásról szól, hanem a hagyományokról. Azt meg becsülettel ápolják.

Ha valaki nagyon szereti a Black Sabbath, Candlemass féle rockzenét, annak biztosan bejön és sokáig fogja örömét lelni benne, én azonban maradok az idén megjelent Pentagramnál, mert az számomra kicsit maibb muzsika.

Aki esetleg még nem tudja kik alkotják a Kruxot, az ITT utánanézhet, aki meg hallgatni akarja annak pedig sok szerencsét HOZZÁ.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr403402628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert hellacopter 2011.11.23. 15:47:44

Ezt ki akartam rakni múlt héten én is,de szerintem ez most gyenge lett,abszolút csalódás.Az utolsó Pentagram felzabálja ezt az biztos,azzal viszont nem értek egyet hogy az maibb zene lenne.
A kettes Krux viszont isten volt.
süti beállítások módosítása