Default style- Alternative style

At Devil Dirt - Curvos Discos (2011)

 

 

Baszott nagy!

Nestor Omar Ayala Cortes kért meg minket bemutatóra, amennyiben tetszik a zenéjük, és hát tetszik, nem kicsit. Duóban tolják a csilei fiúk (extrém déliek), dob gitár. Hála  big muff tone wicker fuzz pedálnak, nem hiányzik a basszusgitár, ezt érdemes megjegyezni, hátha valaki egyszer basszgitáros nélkül marad, akkor tudja a gyors megoldást. 

Szóval van egy király fuzz hangzás, tuti grooveokkal, és rendhagyó énekkel. Néha-néha korai qotsa jut eszembe, -  persze ez annál töményebb hangzás - de leginkább tudjátok mi ugrik be (gondolom az énekstílus miatt, ami egyébként nagyon passzol a zenére)? Különös. Marc Bolan és a T-Rex. Akkor ez egy stoner/fuzz/glam, hm? Én biztos bedobnám a 'get it on'-t koncerten az előbb említett társaságtól, stonerben. \m/

 

A lemezcím megtévesztő, nem diszkókurvákat jelent, hanem valami olyasmit, hogy hollót tanítani, vagy ilyesmi (latinul).

 

Kötelező!

Get stoned!

Label

My Space

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr333381999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása