Default style- Alternative style

180 Proof - The Gutter Sessions: Part 1 EP

The Gutter Sessions: Part 1

Az ausztrál dirt rock csapat bemutatkozó EP-je meglepetéssel senkinek nem szolgál, de szeirntem mindenképpen érdemes meghallgatni, a stilushoz méltó szövegvilága miatt is például. Négy szám került ebbe az albumba, ami kezdetnek nem rossz, ezt a műfajt úgyis csak 'csinálni' kell!

Streamelve itt nálunk meghallgatható, de aki a honlapjukat felkeresi, az megrendelheti az albumot egészen pontosan 9 ausztrál dollárért (olcsóbban országon belül, illetve koncerteken, bár ez a veszély minket magyarokat csak kevés százalékban érint).

 

I think it is definitely worth a listen, because this debut album from the Australian Dirt Rock band 180 Proof remained true to their style. All the lyrics are dirty, so you will not be disappointed.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr593092164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása