Default style- Alternative style

Hatalmas látótér

       Sopronban nagyon sok jó zenekar létezik, hogy mást ne is emlitsek, itt van az eddig instrumentális DesertPlane és a (szerintem) technikás stonerben utazó Giant Horizon. Ezek a Soproni fenegyerekek szemtelenül fiatalok és szemtelenül jók.

 Most hoztak ki három vadiúj nótát, amit az oldalukon meghallgathattok. Ez a három tétel remekül tükrözi az egész bandát. Jól szól, dögös, néhol ökölrázós, néhol picit progresszivbe hajló (nem zavaróan). A Magyar Urania főinstrumentalistája ezt mondta róluk: "szóval magyar szinten megállja a helyét a Giant, a korukhoz képest főleg; még 5-6 év együtt zenélés, ivás és szmókolás, és be is érik ez a tini hangulat."

 Nem szaporitanám a betűket, elég legyen annyi, hogy egy stoner berkekben meghatározó zenekar kezd kinőni a soproni undergroundból. Már most többet adnak, mint egy némelyik "nagy" zenekar.

 Ha valakinek módja van, nézze meg Őket élőben  holnap (jún.30) a Volt fesztivál MOL szinpadán.

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr553023892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Astronaut 2011.06.29. 19:01:30

Köszi a posztot, kár hogy ez a fajta tini hangulat nem vonz elég sunát a színpad elé!;D Általában a szőrös, nagydarab, izzadt stoner arcok a törzsközönség...

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.06.29. 19:41:05

Pedig, de jó is lenne egy-két ledér Suna.

Astronaut 2011.06.29. 19:56:13

Hát hogy a jófenébe ne lenne jó!;D Na majd Volton...

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2011.06.29. 20:27:17

@Astronaut: Azt mondta nekem egy öreg bölcs: "Édes fiam! Amelyik nőt nem keféled meg, azt mind az orrodra fogják varrni a másvilágon!"
Igaza volt!
süti beállítások módosítása