Default style- Alternative style

Elvis Deluxe 3

ELVIS DELUXE

 

Ismét egy Lengyel Stoner együttes hozott nyilvánosságra új anyagot, az Elvis Deluxe-nak pedig ez immáron harmadik Stoner Blogos szereplése.

 

 

A 'Favourite State of Mind' az együttes második kiadott lemeze, a 2007-es Lazy-t követően.

A Fade Away szolid kezdése után a This Time döngölt földbe egyből, jó kis súlyos téma, ahogy az ilyen körökben megszokott. A többi szám is kifejezetten hangulatos, a tempóváltások is jó helyre kerültek, szép egészet alkot az új lemez. A Fire (Loveboy) szám egyből a kedvencemmé vált, kezdő dobtémájával, és agyon-echozott, űrhatást keltő szólójával. Hallgassátok meg, kellemes időtöltés vár mindenkire, aki szereti a space rock hangzást!

Korábbi albumukat, a Lazy-t eddig nem hallgattam meg, most azonban biztosan sort kerítek arra is. Kip an rakkin!

 

 

This is Elvis Deluxe's third appearance on our blog, and the Polish band just released their second album called 'Favourite State of Mind'. Their music is simply defined as 70's-influenced stoner rock.

This album is heavy, with a lot of great riffs. My personal favourites are 'This Time' and the 'Fire (loveboy)', two songs with space solos and a fantastic atmosphere. For the full album go to myspace!

 

photo: Sebastian Kacprzak

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr442813686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlDutchman · http://stoner.blog.hu 2011.04.15. 12:35:15

Nem is lesz. Ez most ilyen myspace-es streamelési lehetőség. De ha rákeresel, más oldalon biztos megtalálod ;)

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2011.05.03. 15:27:05

Ha valaki tud linket a lemezhez, annak nagyon megköszönném, ha megosztaná velem. Köszi.
süti beállítások módosítása