Default style- Alternative style

Van valami Hollandiában!

Het Droste Effect - EP

 

 

Igazság szerint ezt a megkeresést át kellett volna passzolnom Joshinak, de annyira tetszik a zene, hogy magam álltam neki. Biztosan nem leszek olyan alapos, mint a Barátom, de majd kiegészíti a mondandómat, ha van kedve.

Szóval van valami Hollandiában, pl. ez a négy számos EP és a kéttagú zenekar. Hermann & Thompson 2010 nyara óta tolják együtt, a cél a mielőbbi stúdiózás volt, meghívott zenészekkel, koncertet a közlejövőben nem is terveznek. Mivel mindkettőjük élete a zene, számos projektben benne vannak így-úgy (majd elolvassátok a zenekar oldalain, szerintem találtok egy-két ismerős bandanevet) és Thompsonnak még stúdiója is van, tehát nem árulok el titkot, hogy a hangzás és az instrumentális zene is profi.

Az első szám a Lowrider (ha már szóbajött) féle stoner/fuzz rock jegyében született. A második egy lebegősebb, nyugisabb tétel, a harmadik megint egy stonerrock fuzzolás, a negyedik szám is ezen a vonalon nyit, ez az össznépi jam a meghívott arcokkal, jazzba hajló akarom mondani csapó szaxival. Hatalmas. Ajánlom mindenkinek, mert nem szokványos egyik dal sem.

www.hetdrosteeffect.bandcamp.com

 

The Het Droste Effect, a session group with an extremely fresh EP from The Netherlands. The two basic member, Hermann and Thompson started it in the summer of 2010. They are involved in some other bands, and thanks to their own studio the final result sounds real professional.

So do not waste more time, go to Het Effetc Droste's website and listen to this great 'spaced out fuzz rock' session album!

 

Get stoned!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr302820443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2011.04.16. 11:58:26

Ez a Lollita Can Dance című szám valami kurvanagy zene. Rögtön jön tőle a Causa Sui feeling. Kíváncsi vagyok mit fog alkotni a fejemmel estefelé.
süti beállítások módosítása