Default style- Alternative style

Lowrider riposzt és még VALAMI !

    Senkit nem bántok meg, ha azt mondom, hogy a Stoner zenére nagy hatással volt a Svéd Lowrider zenekar. Épp úgy, ahogy a Kyusst sem tudod megkerülni, ha erről a zenéről van szó, úgy őket is illik ismerni és szeretni. Kérész életű volt a zenekar, mert az Ode To Io album mellett, egy közös CD-t adtak ki az ugyancsak ikon Nebulával, oszt annyi. Bár a Wikipedián azt rebesgetik, hogy 2003-ban nekifeküdtek az új anyagnak, azóta eltelt nyóc év, de sehol semmi.(kár)

 Nem tudom, hogy mi lehet a svéd levegőben, de nagyon érzik ott a stoner életérzést. Ezt bizonyitja az a rengeteg zenekar, ami nem csak, hogy kiváló zenei tudással is rendelkezik, de még az egész feeling is átjön a lemezeiken. Gondolok itt olyan zenekarokra, mint a Dozer, Truckfighters, Asteroid, Abramis Brama, Greenleaf, Demon Cleaner...

 Igazándiból nem nagyon tudunk arról, mi történt a zenészekkel. Zenélnek-e még valahol, és ha igen, hol?

 Peder Bergstrand, a basszeros/énekes benne van az I Are Droid nevű zenekarban. Kiadtak egy I Are Debut (pass:zemar) albumot, meg két single-t; Time On Time és Blood & Ether.

 A zene amolyan Lowrider, Dredg keverék. Itt már nyomokban van jelen a Stoner, de még mindig nagyon lehet érezni valamiféle vibrálást. Nagyon kellemes hallgatnivaló. Mindenkinek ajánlom, akinek a Lowrider nyugisabb részei tetszettek.

 Itt megtalálhatjátok őket:http://www.iaredroid.com/

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr42816629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.04.14. 17:58:45

az iamdroidnak mi is a jelszava kicsomagolásnál, Mester?!
süti beállítások módosítása