Default style- Alternative style

Második cucc terítés

Second Gear Grind (2008) - Fistful of Silver


Bizony, bizony már külhoni megkereséseink is vannak, érdekes, hogy itthonról ahhoz képest milyen kevés. Ezt már kb. 10. külföldi zenekar, aki szeretné, hogy ki legyen nálunk posztolva.

A SGG egy New Zealandi illetőségű banda és olyan előadókkal osztották már meg a színpadot, mint Brant Bjork and the Bros, Cobra Khan, Slavetrader, Pod People, Looking Glass, Hotel Wrecking City Traders, Arc of Ascent, The House of Capricorn, Soulseller, Left or Right, Interconnector, The Defendants and Subtract többek között, ez szép teljesítmény, ha azt nézzük, hogy 2005-ben alakultak.

 

 

Second Gear Grind (2010) - Grayscale


Mivel elszállt a posztom és nagyon pipa vagyok miatta, hogy feleslegesen baszom magam hulla fáradtan, legyen elég annyi, hogy ez egy nagyon jó zenekar, még útkeresős, grunge, stoner, nola, egy jó torokkal, jó hangzással, van bennük potenciális lehetőség, lehet a következő lemezük átütő lesz, de mivel egységes képet nem tudok róla festeni inkább hallgassátok meg.

 

Az albumokat itt lehet megvásárolni: http://www.heavydownunder.bigcartel.com/

itt meg lehet haverkodni: http://www.myspace.com/secondgeargrind

 

get stoned!


Second Gear Grind is from New Zealand, who already shared the stage with bands like  Brant Bjork and the Bros, Cobra Khan, Slavetrader, Pod People, Looking Glass, Hotel Wrecking City Traders, Arc of Ascent, The House of Capricorn, Soulseller, Left or Right, Interconnector, and The Defendants and Subtract. This is a nice result, given that they formed in 2005.

This is a very good band, still looking for their sounds, grunge, stoner, with a good throat, they have a potential opportunity, may the next album will be a breakthrough. Do not miss this album!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr892755145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.03.28. 22:56:38

meg tudjuk oldani, hogy a szöveg körbefusson a kép körül, ha az kisebb, mint az oldal szélessége valahogy kinézzen? valahol css-ben?
süti beállítások módosítása