Default style- Alternative style

A Fű-st.ös varázsló újra lecsap.

 

 

  Az atlantai Wizard Smoke nemrég jelentkezett második albumával a The Speed Of Smoke-al. Bevallásuk szerint hatással volt rájuk a Torche, a Red Fang, a Zoroaster, a Coliseum, a Kylesa és a Thrones, azonban én mindenképpen megemliteném a Y.O.B.-t, Electric Wizardot és az Esotericet.

 

  Az új albummal igencsak magasra helyezték a lécet, mivel ez már egy kiforrottabb anyagot, egy jobban átgondolt hangzást, megjelenést és törődést mutat az első albumhoz, a Live Rock In Hell-hez képest.

 

  Nem tudom, hogy a boritó központjában lévő csillag melyik lehet, de nagyon találó, ha az Esthajnal csillag lenne az. Esetleg a Lovecrafti Cthulhu mitoszbeli Ősi Istenek egyik szunnyadó lelke. A lemez egyébként végig ilyen. Sötét és éteri egyszerre. Groteszk,iszonytató és csodaszép. A vokál állandóan efektelt, nincs tiszta ének. Hol valami földöntúli károgás, hol mormogás, de néha mintha az űrből törne elő. Mélyrehangolt mázsás riffek tekeregnek, mint valami hatalmas férgek a külsö űrből, akik arra vágynak, hogy kitépjék a lelked.

 

  Baromi jó a lemez, hallgassátok mielőtt elkezdődne a tavaszi virágzás.

 

  Linket az együttes kérésére nem teszek ki, de Itt van néhány elérhetőség:

 

 wizardsmoke.net

facebook.com/wizardsmoke

www.last.fm/music/Wizard+Smoke 

 
The Wizard Smoke band from Atlanta just released their second LP called 'The Speed Of Smoke'. The band says that they were inspired by Torche, Red Fang, Zoroaster, Coliseum, Kylesa and the Thrones and we noticed some influence by Y.O.B., Electric Wizard and Esoteric. It sounds even more better than their first CD (Live Rock in Hell).


It's a great album so start to listen to it before the Spring flowering!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr532750057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása