Default style- Alternative style

Riff Ágyú

Riff Cannon (2009) - Mercury Mountain

 

 

Az ajánló témájának felvetését ezennel köszönöm a GiantHorizon-os Dávidnak, már csak azért is, mert tényleg jó a banda. Fiatalok, debüt album, mégis inkább az útkeresés helyett azt írnám, hogy változatos a bostoni négyes muzsikája. Leginkább, amolyan modern fuzz rocknak írnám le, némi utazással, pszichedéliával fűszerezve.

Ahogy haladunk a higany hegy felé egyre jobban az az érzésem, hogy ez tényleg egy utazás. Két számot emelnék ki, a két nagy utaztatót az egyik az 'Utak Pompeiibe' és a 'Hallnál'. Elég fiatalnak néznek ki a srácok, ez ahhoz képest komoly teljesítmény, úgyhogy mindenképpen hallani fogunk még róluk, talán kicsit elmennek majd a mainstream irányába is, talán megmaradnak ilyen egyéninek, szerethetőnek, mint amilyenek most (remélem), de mindenféleképpen egyre nagyobb lesz a sikerük és a rajongótáboruk. Mivel ez egy 2009-es kiadvány, úgy gondolom lassan itt az ideje, hogy halljunk felőlük. Hát nem tévedstem nagyot, éppen stúdióznak. Info: http://www.myspace.com/riffcannon és http://www.riffcannon.com.

get stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr632754616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2011.03.20. 10:21:24

Bakker, ehhez már én is megírtam az ajánlómat jópár napja. Most hogy legyen? Csináljunk dupla posztot, vagy rakjam ki Motherroadra?

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2011.03.20. 12:29:07

kirakhatod itt is, meg ott is, vagy csak ott, itt meg az enyém, vagy az enyémet ott a Tiédet itt, ahogy jólesik. ha meg kész van a mondandód, rakd ki rögtön (és akkor én se töröm magam feleslegesen), vagy valami Húsvéti ajándéknak akartad, vagy mire vártál?
süti beállítások módosítása