Default style- Alternative style

Awesome Greek Music

Dala Sun (2010) - Sala Dun

 

 

 

Megint úgy kell kezdenem, hogy bárcsak itthon is lennének ilyen cool bandák! Bárcsak! Vagy elő velük, elő a koszos pedálokkal, szakadt vintage fejekkel, aztán hajrá! A jó hír viszont az, hogy 'akkora' oldal lettünk, hogy minden héten kapunk egy-két albumot különböző - külföldi - zenekaroktól, népszerűsítésre, mint ezt a remekművet is. Sajnos a postolás időbe telik, de mindent megteszünk.

 

 

Szóval itt van ez a szívemhez közel álló anyag, igen fasza, jól szétfuzzolt meleg tónusú a hangzás, ahogy szeretem, egyébként is jól szól, ami kisebb, nem annyira ismert bandáknál egyre ritkábban fordul elő. Szerintem a Dala Sun-ból nemsokára ismert zenekar lesz eu szinten legalább is, főleg ha megjáratnák a cuccot az öreg hölgyben (na, ez szép volt, de értitek, nem?)

 

Kis kütyüzés, pszihedélia, dallamok, feeling. Kicsit talán komor, de benne van a boogie is. Nagyon bejövős! Tuti artwork!

 

...Get stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr132634708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2011.02.05. 01:39:29

Ez kell nekem. Az ajánló is nagyon kedvcsináló hozzá! És bocs,de bazdmeg : kéne már egy újabb blogtalálkozó, nagyon régen láttam már a hülye buksitokat!
süti beállítások módosítása