Default style- Alternative style

...pláne a sivatag.

 Először is boldogabb új évet mindenkinek. Azért ez az év se volt szar,bár akadtak nehézségek, de ne panaszkodjunk, hallgassunk zenéz! Stoner zenét! Az új év elő napjaira ajánlanám a soproniak második ászát (az első a sör!), a Desertplane zenekart. Na jó azért itt megemliteném, hogy a Giant Horizon mindig megpróbálja leszoritani a dobogó második fokáról. Ez néha sikerül is, úgyhogy kéz a kézben dobogósak (csak semmi buzulás).

 A zenekarral való ismeretségünk a stonerblog elötti időre nyúlik vissza. Még csak az iwiwen voltunk fent, de már bejelöltek. Aztán 2009 decemberében csináltunk egy szülinapi blogbulit és oda elhivtuk őket is zenélni. Kiváncsiak voltunk, hogy a rossz minőségben myspace-re felkerült instrumentális zenét, hogy tolják szinpadon. Utolsónak léptek fel, de aki ott volt az azóta is emlegeti ezt. Mindenki csak állt és nem hitt a fülének. Lehengerlőek voltak! Azóta is nagyon várjuk már, hogy elkészüljön a demo. És itt van, elkészült.

 Első hallgatásra kicsit furcsára sikeredett. A koncerten hallott vastag sound, itt valahogy nem jön elő, kicsit vékonyka. Azonban a dalok zseniálisak és akinek füle van, az még igy is hallja, hogy nem mindennapi zenét tolnak a srácok. Azért emlékeztetnék mindenkit, hogy egyelőre ez csak demó és a majdani énekessel felveszik újra, vagy legalábbis újrakeverik. Ha már az éneknél tartunk itt jegyezném meg, hogy számomra a hallgatása közben valami nem stimmelt. A dalok rendben vannak, de iszonyatosan hiányzik az ének.

 Nagyon jó ilyen zenekarokat megismerni, mert végre valami friss vért juttatnak ebbe a nagyon zárt kis zenei világba, pláne Magyarországon.

 A Desertplane Loose Arid Earth demója mp3-ban letölthő ITT, és FLACben ITT.

Get Stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr502552305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása