Default style- Alternative style

The Mexican Whi-sky - Into The Sun

Ez a totál ismeretlen (vagy csak nekem) olasz banda úgy nyomja a sztónert, ahogyan én szeretem. Nyersen, szemtelenül és dallamosan. Odabaszós.

Get Stoned!

space

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr332472016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.11.26. 23:20:09

Ez egy nagyon zsiradék zene.De!Más téma.Tudod mit beszéltünk ma Bajéval msn-en?Igaz hogy mindenki lebetegedett az általad szervezett bulira,de miért nem lehetett arrébb tolni pár héttel miután kiderült hogy nem jön össze?Lusta gecik vagyunk,meg azért mindenki kiváncsi a másik ember fejére.De akkor miért nem rendeztünk egy másikat valahol?Tök fasza lett volna.

Decemberben kéne valami fasza találkozó,bár ebben Nico a nagy guru.Csináljunk már valami ütközést a következő hónapban bakker!Koncert vagy ilyesmi.A legutóbbi bulin nem is nagyon beszélgettünk semmiről.Elég gáz,pedig milyen jó lenne a bloglátogatókkal is témázni,hogy ők mit szeretnének látni a blogon.Vagy pl. új tag is lehetne itt.Rá kéne mászni a témára.

Az alkohol fincsi már megint,de azért agyaljunk ezen!

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2010.11.27. 03:08:41

Hát még én hogy lebetegedtem... meg kellett innom a megrendelt bort, konyakot. :D
Konkrétan azért nem lehetett arrébb tolni, mert nem béreltem tovább a nyaralót, kész lett a saját házam, aztán meg elment az idő a költözéssel meg egyebekkel. Na jó, nem teljesen kész, de tavaszra kész lesz. Ott majd bármikor lehet bulit rendezni, ha gondoljátok.
A december elég húzós anyagilag, szóval nem tudom. Majd látjuk. Get Stoned, Joshi!

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2010.11.27. 22:53:36

Jó lett volna a december is, de nekem se jó anyagilag, meg már csak pár hét van és elszabadul a pokol!!!!Egészen pontosan januárban, de az már itt zötyög a kanyarban.
Az új tag tudtommal megvan, StonerZsebinek hivják, és már nagyon várjuk a debüt posztot.

StonerZseby · http://www.kikepzonyakorv.mlap.hu 2010.11.30. 19:00:32

Ütős kis szám, tetszik! :) Kár, hogy az én kedvencem nincs fent normális minőségben a neten( vagy csak én nem lelem), mert akkor az lenne a következő postom...

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2010.11.30. 19:05:56

@StonerZseby: én sem leltem, legalábbis vidiben nem.
süti beállítások módosítása