Default style- Alternative style

Pakemaшеф

Rocketchief (2010) - Rise Of The Machine

 

 

 

Elsőre kicsit balgának tűnik a német zenekar borítója, de ha megnézitek nagyban a myspace oldalukon láthatjátok Ti is, hogy az 50-60-as évek amerikai sci-fi movie plakátjaira hajaz.

Szóval nekem már nagyon hiányzott egy kis ökölrázó, vérbő stoner rock, és most megkaptam, mint írtam némethonból. Van főképp lendület, rock, szaggatott és taposós, kicsit flegma is, és amikor elkezdenéd unni, felüti a fejét egy kicsit málházósabb, mélyebb, akarom mondani hájabb, dal --> In Summer. Itt némi zeneiség is előbukik a gitárosokból. Majd mehet újra a shake, road(kantris)rock. Ettől a sokfajta rocktól van egy kis kiforratlan, útkeresős fíl, de gondolom ez a következő albumra kiforr, viszont az énekes legalább bizonyíthat (és teszi is, hidid), hogy minden aspektusában érzi a lényeget.

13 - baromi sok - trek van a debüt albumon és nem ül le a hangulat, jól vannak összerenddezve a számok. Bele lehet szerelmesedni, szerintem mindenkinek jót tesz, aki a punnyadt hangulatú őszben egy kis pezsgést akar, mondjuk buli előtt, mert van benne energia!

tehát, hogy kicsit angolosan latinos és mindamellet frappáns is legyek: Rock et Roll!

Get stoned, flá'há'!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr432358685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása