Default style- Alternative style

Mit rejt a folyó medre?

 Úgy alakult a minap, hogy belehallgattam az új Volbeat lemezbe. Jó. Aztán belehallgattam a Mississippi Bones debut produktumába. Háát.

  Ohio beli együttesről beszélünk. Ketten alkotják a zenekart:

Dusty Donley- Guitars/Bass/Programming

Jared Colilns- Vocals/Programming

 Gyakorlatilag nem találtam koncertdátumot, se dobost, se semmit róluk. A Myspace oldalukon elolvashatjátok a számok szövegét. Ennyi, nem több.

 A zene amolyan délies, southern rockos, stoneres, bluesos stb... A Five Horse Johnson, Handful vonalon mozognak (némileg ide sorolható a Volbeat is). Klisés az egész.

 Azonban annyira jól csinálják, hogy az beszarás. Helyén van minden. A Refrének nagyon jól vannak megírva. Jó a megszólalás, a gitárok rendben szólnak. Össze van rakva a produkció. Még az együtt tapsolás és a csörgődob is belefér náluk a repertoárba.

 Szóval inkább hallgatom a Mississippi Bones-t, mint az új Volbeatet. Tegyétek ezt ti is. 

Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr862289263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása