Default style- Alternative style

Stonerjazz

A nagyszerű miskolci Rotor zenekar régóta nem jelentkezett albummal, pedig mindenki nagyon várja már! Az utolsó, 2007-es, Acélba zárva című mesterművön olyan metálslágerek hallhatók, mint a "Metál az Isten", "Metálgóc", "Csernobil" és a csapat szellemiségét híven leíró "Kőkemény". Ezt a fajta mérhetetlen profizmust és aktualitást sugalló számcímek hasonló zenét rejtenek. Se ezt, se az előző albumukat, a Gyökereket nem fogom posztolni. Pedig itt is hallható olyan zúzda, mint a méltán ismert és sokak által dúdolt dal, a Bugyi Boogie és a Dr. Úr! Kérem... Vegyétek meg a lemezeket, támogassátok a magyar metÁlt!

 Azonban, aki valami izgalmasabb dologra vágyik az azonnal hallgasson bele a most nemrég megjelen Német Rotor új nagylemezébe!

 Az egyszerűen csak 4-nek keresztelt lemez borítója csodaszép és a tartalma is valami ilyesmi. Egy olyan polip fog a füledbe mászni, aminek minden egyes karja másféle. A javarészt instrumentális számok amolyan jazz szerű stonermuzsikák. Egy hatalmas jammelésről is beszélhetünk. Az Obsessed átirat a Neatz Brigade is nagyon súlyos és csak itt hallható ének. Az biztos, hogy nagyon sokszor hallgatható, mert mindig találni benne új megoldásokat, részeket. Nagyon izmos lett a hangzás is. Mindenkinek merem ajánlani, aki szereti az inprovizatív, ám ugyanakkor nagyon szőröstökű zenéket. Rotor 4.

 Biztatásul itt van egy kép az együttes tagjairól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr512112242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása