Default style- Alternative style

Nyír-egyházi muzsikák.

 Mint már tudjátok, a reményteli Southern blog egy ideje nem üzemel. Ennek ellenére a szerkesztők nem pihennek (nyilván emiatt nem üzemel a blog). Gaben úgy tudom, Gödöllőn munkálkodik, mint erdész, bár lehet, hülyeségeket írok. Viszont Battereye cimboránk a tanulás mellett egyszerre két zenekarnál rontja a levegőt.

 Az egyik a technikás, groove-os instrumentális metálban utazó Steam Engine. Ez az első demójuk: Instrumental Goddamn Cigar Metal. Úgy tudom, nemsokára kijön egy új nagyon pöpec anyag, amit mi is közhírré teszünk.

 

 A másik egy lazább, stoneresebb zenét játszó banda, a Sunhead. Ami összeköti az előző csapattal az nemcsak Battereye gitárjátéka, hanem a dobos személye is, Szirota Márió. Egy demót is fel tudnak mutatni: Sunhead Demo.

 Én nem tudom, mi történhetett az ország keleti régióiban, de egyre több zenekar bukkan fel. Reménykedjünk abban, hogy a sok zenekar közül sok meg is marad és megörvendeztet minket zenéjükkel. Get Stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr152098813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2010.06.23. 07:33:00

Battereye vajon jön a blogtalálkozóra? Hozhatná a gitárját, megpróbálnám szívesen!

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.06.23. 11:08:58

A Steam Engine demót meghallgattam,nekem nagyon bejött.Fasza dolgok vannak rajta.Egy párszor még biztos meg fogom hallgatni.A Sunheadet meg most töltöm.
Ja,tényleg Battereye,reméljük elgyössz a bulira.

mr.T 2010.06.23. 13:35:10

Sziasztok! Nico, kösz mán', tényleg! Remélhetőleg két héten belül kész lesz az új Steam EP végeleges keverése is, és majd küldök hozzá linket.
A bulira talán eljutok, ez most több helyi program és a sajnálatos zsebláz függvénye, azért sem írtam még semmit, hogy ne a buli előtt kelljen lemondanom!

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2010.06.28. 21:58:25

@battereye: sajnálnám, ha nem jönnél és nem hoznád a gityód, de Sunhead-ből a basszerost és a dobost mindenféleképpen küld le, mert beszarás mennyire együtt vannak és milyen kreatívak!

mr.T 2010.07.21. 11:01:10

Höjj! A keverés még mindig várat magára, de egy nyers medleyt összedobtunk az új témákból! Füleljetek bele itt:
www.myspace.com/steamenginerokk

Blogtanákozaura sajnos nem jutok el, mert a lengyel sör- és vodkahadtestnél fogok szolgálatot teljesíteni. Ti azért igyatok helyettem is!
süti beállítások módosítása