Default style- Alternative style

A Nagy Mágus újra varázsol

 Hát, ha nem is hozott sok meglepetést az új Grand Magus, de mégis sok örömet tud majd okozni a rajongóknak.

 Mielőtt bármit is mondanék a lemezről, előtte egy gyors bio.

 Az 1999-ben Stockholmban megalakult banda  két demó és egy split (Spiritual Beggars) után, három nagylemezt (2001 Grand Magus, 2003 Monument, 2005 Wolf's Return) adott ki Fredrik 'Trisse' Liefvendahl dobossal, aki most jelenleg a szintén svéd Abramis Bramaban dobol. Azóta a két alapítótag, az énekes/gitáros  J.B. és a basszeros Fox mellé csatlakozott Seb dobos, aki előtte a Plankton nevű instrumentális rockbandában püfölte a bőröket. Vele adták ki 2008-ban az Iron Will albumot és most ezt a 2010-es Hammer Of The North-ot is. Itt azért még megjegyezném, hogy J.B. otthagyta a Spiritual Beggarst, hogy teljes mértékben a saját együttesének szentelhesse magát.

 A menetrendszerűen két évente jeletkező csapat most sem tért el a már jól kitaposott útról. Hozzák megbízhatóan azt a fajta himnikus Power(?), Heavy(?) metalt, ami mellett bármikor lándzsát törnének. Most is jól megírt és kidolgozott témákat raktak le a keverőasztalra, hogy majd aztán egy jó keverésnek köszönhetően mindenki arcába belecsaphasson Észak Kalapácsa.

  Tényleg nem nagy újítók a srácok, de amit tudnak, az fantasztikus és remélem rajtam kívül még sok embernek fog örömet okozni. Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr402091312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.06.18. 13:26:53

Hát azon kurvára meglepődtem,hogy Sebastian(Seb) Sippola játszik ebben a bandában is meg a Planktonban is.Akit esetleg érdekelnek a Plankton lemezei az leszedheti innét:themotherroad.blog.hu/tags/plankton
süti beállítások módosítása