Default style- Alternative style

Mágus VS. Koldusok

  A Grand Magus bejelentette, hogy Június 23-án megjelenik az új album, Hammer Of The North címmel. A svéd trió 2008-ban jött ki utoljára az Iron Will nagylemezzel, azóta nem nagyon hallottunk róluk semmit. Itt láthatjátok az új klippet és olvshattjátok is a megjelenésről szóló hírt is.

  Valamelyest ide kapcsolódik a másik hír is, miszerint a Spiritual Beggars elbúcsúzott J.B.-től barátilag és az mostanában megjelenő anyagon már a görög Firewind énekese Apollo Papathanasio énekel. Az együttes májasán belehallgathattok egy sample-be, amin már őt hallhatjátok.

  Lehet hurrázni, a két várva-vár megjelenés miatt. Én egy kicsit fentartással kezelem a dolgokat, pláne úgy, hogy láttam az új videót és hallottam az I, The Jury singlet a Mágustól és lecsekkoltam ezt a brand new görög énekes jóskát. Azt érzem ki, hogy J.B. tartani akarta azt a fajta himnikusságot a Begarsban amit a Magusban csinál, viszont Amott a '70-es évek hippie rock vonala felé akarta vinni a bandát. Apollo énektudásához nem fér kétség, azonban hiányzik valami a hangjából, ami viszont J.B.-nél, vagy Spice mesternél megvolt. Öblösség? Dög? Pátosz? Találgathatnánk, de nem érdemes. Várjuk meg, mit mutatnak az új korongok és utána itélhetünk. Vagy nem. Get Stoned! 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr932078590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása