Default style- Alternative style

Valami Jó!

  Supergroup? Hobbybanda? Az biztos, hogy a tagokat már ismerhetjük a Demon Cleaner-ből, és a Greenleafből. A Sweet Mississippi Deal már a harmadik teljes nagylemeze a Stonewall Noise Orchestra nevű svéd brigádnak.

 Szerintem komolyan gondolják a srácok, mivel az előző két album ugyan elment mellettem, de azt el kell ismernem, valamiért megragadt bennem az, hogy minőségi és jó zenét csinálnak. Ez annyiban változott meg a harmadik lemezre, hogy nem lehet már elmenni mellette szó nélkül.

  Az album nagyon jól szól. Nagyon egységes és hallgatattja magát. Átlag stonerrocknak is nézhetnénk, ha nem lenne megbolondítva herflivel és trombitával néha-néha. Arról nem is beszélve, hogy óriási refrének találhatóak mindegyik számban. Kivételt képez talán a "Rise Above" című szerzemény ami viszont elég lapos, mindamellett, hogy ez se egy szir-szar szerzemény. Az album közepén található "One Hundred , ami a maga hét és fél percével a lemez legkirívóbb dala. Az eleje tiszta doom, aztán kiderül, hogy elférne egy késői Peter Gabriel lemezen is amolyan metal version képpen. Ez így kicsit furcsának tünhet, viszont meghallgatva a lemez csúcspontja is lehetne.

  Ha netán eddig valaki éppúgy elment a S.N.O. lemezei mellett, mint én, akkor ezekután ismét előveszi őket és jobban meghallgatja, mert maradandót alkottak ezek az ikeafattyúk! A zenekar honlapján ingyenesen letölthető az anyag torrenttel.

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr522008265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása