Default style- Alternative style

Gyerekek! Bugi van!

  A nyíregyházi Boogie Van zenekarról nekem valahogy a Fu Manchu ugrik be.Hatásnak a 60-as, 70-es évek rock bandáit, mostaniak közül pedig az Atomic Bitchwax-ot, Nebulát, Core-t és Kyuss-t sorolják. Én viszont -ugyan hallom mindezeket-, a Fu Manchut hallom ki a legjobban a zenéjükből.

 Iszonyat fiatalok a srácok, és ez hallatszik is a zenéjükön, no meg a lelkesedés. Tamásnak javasolnám, hogy igyon meg rengeteg alkoholt és élvezze a természet adta zöldség sima füstjét. Ettől lesz igazán érett a hangja. Az énektémák rendben vannak és a megvalósítás is jónak tünik. Zenéjükben, mivel még szemtelenül fiatalok, van még némi gyerekbetegség, de ez idővel és próbákkal úgyis kikopik. Azonban még így is átjön, hogy valamit elkaptak ebből a Desert Stoner érzésből, ami viszont sok, már nem kezdő bandára nem igazán mondható el.

  "A zenekar ötlete valamikor 2009 márciusában jött elő Iklódi Tamás és Gődény Sion közt. Hivatalosan április 1-től létezik a csapat, ekkor lett meg a dobos Hankószky Balázs személyében. Kezdetben csak feldolgozgattunk, de pár hét elteltével jöttek az első dalok, amelyek Tomi fiókjából kerültek elő. Augusztusban volt az első koncert, és onnantól kezdve kisebb-nagyobb nyíregyi helyen lépegetünk fel. Idén áprilisban egy éves születésnapunk alkalmából felvettünk három nótát, melyek a májszpészünkön is megtalálhatóak." írják a srácok. Erre én azt mondom, hogy csak tovább a "Lenini úton!" és reméljük, hogy ezzel a fajta zenével nemsokára elkészítenek egy demót, vagy egy LP-t.

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr881994797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása