Default style- Alternative style

Link nélkül

Magma Rise : Lazy Stream Of Steel

 

 

Beszarás!
Ezt a bandát a Neck Sprain,Stereochrist,Mood és Wall Of Sleep soraiban is szerepelt muzsikusok hozták össze!Mindenki legnagyobb meglepetésére pedig nemrég megjelentették első nagylemezüket,amihez viszont most kivételesen nem hagyok linket.Az talán rendben van,hogy egy általunk kedvelt,szinte ismeretlen külföldi bandának nagyobb(bár nem sokkal nagyobb) közönséget szerezhetünk a linkekkel egy esetleges koncerthez,amire persze ha tehetjük mi is megyünk és ott együtt behányunk,de szerintem egy magyar csapat esetében igen is vegyük meg a lemezt!Ki ne szeretné,hogy nagyobb összeghez jusson egy hazai csapat és talán ezáltal fontosabb rendezvényekre illetve körökbe is eljusson.Milyen fasza lenne már ha egy lapon emlegetnék őket nagyobb külföldi bandákkal!Szóval vegyétek meg a lemezt helyettem is!He-he.Viccen kívül én eztet most tényleg meg fogom venni,pont az előbb vázolt okokból kifolyólag.

Amitől pedig még be fogtok szarni:


1.Az összes számnál  Holdampf Gábor(ex-Mood) áll a mikrofon elött,szóval tényleg lehetne az egész akár egy kiadatlan Mood lemez is,de mégsem olyan.Ehhez elég ha ránéztek a tagok által hordott pólókra a myspacen,vagy a weboldalon.


2.Emlékeztek még a Mood nevű csapatra?Má' hogy a tökömbe ne emlékeznétek.És emlékeztek a "Glow Burn Scream" című számukra?Én kurvára,ugyanis ezt a számot hallottam tőlük anno elöször egy Hammer válogatás kazettán.Na,ennek a számnak egy másik verzióját is megtaláljátok a lemezen,viszont most jön az érdekesség az egészben.Mit gondoltok ki vendégénekel,illetve duettezik Holdampf Gabival ebben a trekkben?Úgyse találnátok ki,de én se jöttem volna rá,hogy az a karcos hang maga Kyle Thomas az Alabama Thunderpussyból.Beszarás!

Hasonlítsátok össze a két verziót:

Mood :Glow Burn Scream

Magma Rise : Glow Burn Scream


Tagok:
Hegyi Kolos: gitár (ex Mood, Stereochrist)
Janó Mihály: gitár (Neck sprain)
Holdampf Gábor: basszusgitár/ének (ex Mood, ex Wall of sleep)
Bánfalvi Sándor: dob (ex Neck sprain, Ákos)

Myspace : http://www.myspace.com/magmarise
Weboldal : http://magmarise.com/


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr771945817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2010.04.24. 20:33:08

Megvenném, ha lenne hol. Szegeden pl. nem maradt egy árva lemezbolt sem, jó néhány éve még működött az MCD, de az is megszűnt. Neten meg nem tom' lehet-e rendelni. A Mood viszont egy csodálatos doom banda volt, vérzett a szívem, amikor feloszlottak. Szívből, lélekből zúzták a csigalassú riffeket... get mood!

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.04.24. 21:28:25

@StonerVaszics: Nézd meg az emaileket a stonerblog gmailes postafiókjában!

Chino the Hero 2010.04.27. 16:56:09

Ez az album beszarás jó, véleményem szerint megeszi reggelire az uccsó Wall Of Sleepet. Nem rossz persze az se, de jelenleg a Magma Rise a nyerőbb nálam.

nemtombaje 2010.04.28. 13:18:26

Ki-be-baszott jó...és tényleg sokkal jobb mint a Wall of sleep.

wovbagger 2010.05.01. 21:38:26

nem rossz, de csak a mood-feldolgozásról ájultam el. a sun faced apostles-t nem sikerült überelniük.
süti beállítások módosítása